AKTUELLT

 

2019-09-25 

Pressemeddelande

Information till kunder

Västerås, 23 september 2019

 

Sanimalis och Trofast är uppköpta av Three Plus Group

Det är med stor glädje som jag vill informera Er om att Sanimalis/Trofast och Three Plus Group (“TPG”) har enat våra krafter. Under de senaste 32 åren har Sanimalis/Trofast utvecklat verksamhets- och journalföringssystem för veterinärvårdsbranschen i Norge, Sverige och Danmark. Vi har bestämt oss att enas med TPG, då både ägare och ledning delar värderingar och mål. Som bonus av detta partnerskap får vi inte bara enade resurser och erfarenhet utan kan även öka takten på produktutvecklingen.

Närmsta åren kommer allt “rulla på som vanligt”. Våra kunder och samarbetspartners kommer inte att påverkas. Vårt fokus kommer fortsatt att vara bra service och support. Sanimalis/Trofast och TPG kommer att dela våra kunskaper och erfarenheter inom veterinärbranschen i Norden för att skapa ett ledande system för framtiden.

Om Three Plus Group Oy (“TPG”)

TPG är ledande leverantör av mjukvarusystem för veterinärvården och sjukvården i Norden genom sina system Provet Cloud, Provet Net and Diarium. TPG utvecklar, levererar och supporterar verksamhetssystem för veterinärvården och sjukvården.

Om Sanimalis

Sanimalis AS och dess dotterbolag, Trofast Veterinärt IT-stöd AB och Sanimalis Danmark ApS, levererar ett ledande mjukvarusystem för veterinärvårdsbranschen i Norden. Sanimalis AS som grundades 1987, med sitt säte i Norge, har Sanimalis som system. Detta finns tillgängligt i både Norge, Danmark och i Sverige, där vi även har Trofast.

Kontakta undertecknade om du önskar ytterligare information.

 
Med vänlig hälsning
John Pedersen

VD

(+46 (0)21-182602

jp@trofast.nu

 

 

2019-09-25

eHälsomyndigheten hälsar att det nu går bra att skicka e-recept igen

 

2019-09-24

Störningar i e-recepttjänsten

eHälsomyndigheten hälsar att det just nu inte går att skicka e-recept. Vi ber om överseende för detta och vi återkommer med mer information löpande

 

2019-08-27

Underhåll och service

Mellan kl:21:00-00:00 ikväll har vi underhåll och service av våra tjänster, vilket kan komma att påverka e-recepttjänsten samt de kunder som använder vår hostingmiljö. Vi ber er därför ha överseenede med detta.

Tack från oss på Trofast 

 

2018-11-21

Trofast får ny VD

Trofast Veterinärt IT-stöd är glada att presentera nya VD:n John Pedersen.

John är en erfaren herre, som senaste 35 åren har jobbat med branschspecifik IT, varav 20 år med IT-system till veterinärbranschen. John är ägare av Vetvision Software Svenska AB, som liksom Trofast rekommenderar Sanimalis som framtidens IT-system för veterinärbranschen.

Sveriges två största konkurrenter inom IT till veterinärbranschen har således valt en gemensam framtid. Med John som VD kommer Trofast att fokusera på tillgänglig kundservice och innovativa moderna IT-lösningar, som ”smakar mer än de kostar” och som ger mer tid över för djuren.   

John Pedersen kan kontaktas på (tel:021-18 26 00) jp@trofast.nu

 

2018-07-26

Under sommarperioden har vi begränsad framkomlighet på supporttelefonen. Vi ber er därför att skicka alla ärenden till support@trofast.nu Vi kommer att besvara ditt ärende inom 24 h. Vi på Trofast önskar er alla en trevlig sommar!

2016-06-24

Viktig information !

Tekniskt underhåll av servrar kommer att ske på söndag den 24/6. Under denna tid kommer Sanimalis att ligga nere för er som använder Centralserver. Detta gäller även e-recept och direktreglering med Agria.
Vi ber om överseende för detta. Trevlig helg.

2018-06-21

Under sommarperioden har vi begränsad framkomlighet på supporttelefonen. Vi ber er därför att skicka alla ärenden till support@trofast.nu Vi kommer att besvara ditt ärende inom 24 h. Vi på Trofast önskar er alla en trevlig sommar

 

2018-05-30

Under en kort period från kl. 21:00 onsdag kväll kommer en flytt av e-receptservern 
att äga rum. Under den tiden det pågår så går det inte att skicka några recept.
// Trofast

 

Fredagen den 3/11 stänger Trofast och supporten kl: 12,00

2017-08-01

Vi hälsar Morten Bygland välkommen som ny VD för Trofast.
Morten kommer närmast från Sanimalis Norge där han varit Sälj och Marknadschef i två år.

Morten tog över VD posten efter Jesper Broström i augusti.