AKTUELLT

2018-11-21

Trofast får ny VD

Trofast Veterinärt IT-stöd är glada att presentera nya VD:n John Pedersen.

John är en erfaren herre, som senaste 35 åren har jobbat med branschspecifik IT, varav 20 år med IT-system till veterinärbranschen. John är ägare av Vetvision Software Svenska AB, som liksom Trofast rekommenderar Sanimalis som framtidens IT-system för veterinärbranschen.

Sveriges två största konkurrenter inom IT till veterinärbranschen har således valt en gemensam framtid. Med John som VD kommer Trofast att fokusera på tillgänglig kundservice och innovativa moderna IT-lösningar, som ”smakar mer än de kostar” och som ger mer tid över för djuren.   

John Pedersen kan kontaktas på (tel:021-18 26 00) jp@trofast.nu

 

2018-07-26

Under sommarperioden har vi begränsad framkomlighet på supporttelefonen. Vi ber er därför att skicka alla ärenden till support@trofast.nu Vi kommer att besvara ditt ärende inom 24 h. Vi på Trofast önskar er alla en trevlig sommar!

2016-06-24

Viktig information !

Tekniskt underhåll av servrar kommer att ske på söndag den 24/6. Under denna tid kommer Sanimalis att ligga nere för er som använder Centralserver. Detta gäller även e-recept och direktreglering med Agria.
Vi ber om överseende för detta. Trevlig helg.

2018-06-21

Under sommarperioden har vi begränsad framkomlighet på supporttelefonen. Vi ber er därför att skicka alla ärenden till support@trofast.nu Vi kommer att besvara ditt ärende inom 24 h. Vi på Trofast önskar er alla en trevlig sommar

 

2018-05-30

Under en kort period från kl. 21:00 onsdag kväll kommer en flytt av e-receptservern 
att äga rum. Under den tiden det pågår så går det inte att skicka några recept.
// Trofast

 

Fredagen den 3/11 stänger Trofast och supporten kl: 12,00

2017-08-01

Vi hälsar Morten Bygland välkommen som ny VD för Trofast.
Morten kommer närmast från Sanimalis Norge där han varit Sälj och Marknadschef i två år.

Morten tog över VD posten efter Jesper Broström i augusti.