NYA KUNDER

2017
Veterinär Maria Konradsson
Öresunds Veterinärklinik - Limhamn
Ålands Smådjursklinik - Östernäs
Karin Danieli Veterinärpraktik
Järfälla Djurklinik
Veterinär i Klarälvdalen AB

2016
Tranås Veterinärpraktik AB
ReDog AB
Veterinärkliniken Tusen och en katt
Gävle Djurklinik
Kullabygdens smådjursklinik
Smådjursveterinären Åmål-Säffle
Motala Djurklinik
Vallentuna Djurklinik
Hallands Djursjukhus - Axevalla hästklinik
Öresunds Veterinärklinik - Lund
Öresunds Veterinärklinik - Vellinge
Hundstallet Skåne
Kongahälla Djursjukvård
FHTE JK Larsson
Hundens och Kattens Veterinär
 

2015
Vettris Halmstad
Hemlingby Djurklinik
Veterinärkliniken Åredalen
Vikdalens Hemveterinär
Roslagens Smådjursklinik
Smådjurskliniken i Göteborg
Holistisk Veterinär
Universitetsdjursjukhuset Ambulatoriska kliniken
Veterinräen Bra Zoo
Smådjurskliniken i Knivsta
HE-vet AB
Veterinärkliniken i Kalmar
AniCura Katrineholm
AniCura Veterinärboden
AniCura Veterinärhuset Värnamo
Veterinär Stefan Rösäter
Veterinär Daniel Holm
CityKattens veterinärklinik
Smådjursveterinären A6

2014-10-15

Kiruna Veterinärpraktik öppnas av Vet. Lena Gustafsson. Lena med personal kommer att använda Trofast som sitt verksamhetssystem. Vi hälsar dom välkomna och önskar all lycka med verksamheten.

2014-09-30

Trofast skriver ett avtal med SPCA Sweden/Global Animal Rescue. Trofast kommer att stödja SPCA i deras verksamhet.

2014-09-25

Hallstahammars Veterinärstation har skrivit på avtal om att använda Sanimalis och produktionsmodulen
Välkomna till Trofast.

2014-08-01

Veterinärhuset i Lidköping har nu kört igång Trofast i sina nya lokaler. Vi önskar Vet. Håkan Ekesbo med personal all lycka med verksamheten.

2014-07-01

Nu startar Vettris en ny klinik i Borås under namnet PetVet. Vi hälsar Anne-Marie Forsberg välkommen till Trofast. Vi önskar PetVet lycka till med verksamheten.

2014-07-01

Omma Hästklinik har även dom kört igång med Sanimalis. Välkomna säger vi till Ulrike Neu med personal.

2014-06-01

Stadens Hemveterinär startar sin verksamhet med veterinär Giulia Barontini vid rodret. Giulia har valt att köra Trofast. Vi hälsar henne välkommen till Trofast.

2014-05-01

Startade Ekebys Djurpraktik Sanimalis. Vi hälsar Linda Heintie och Sara Klinga Myr med personal
välkomna till Trofast.

2014-05-01

Vi hälsar Morgongåva Veterinärklinik och Marika Strandberg med personal välkommen till Trofast. Morgongåva har valt att köra nya systemet Sanimalis.

2014-04-15

Vettris Borlänge öppnar sina portar i Arkens Zoos lokaler i Borlänge. Vi hälsar Veterinär Maja Öhman Nyberg med personal välkomna till Trofast.

2014-04-01

Vettris ångar på med en ny klinik i Toftanäs, Malmö, under ledning av Mats Gustafsson och Annica Grönqvist. Lycka till med kliniken önskar vi på Trofast.

2014-03-01

I Norrköping startar ytterligare en Vettrisklinik, Ekipage Vet AB med Mats Bäckstedt vid rodret.
Vi önskar Mats med anställda välkomna till Trofast.

2014-01-02

Tumba Veterinärklinik med Veterinärerna Joanna Skwarski och Marina Nilsson i spetsen startar året i nya lokaler och sitt nya verksamhetssystem Trofast. Vi önskar dem och deras personal lycka till med verksamheten.

2013-11-01

Exotic Petmed Consulting startar med Trofast i Rimbo. Barbara Köchli har specialiserat sig på exotiska djur, och vi önskar Barbara lycka till med verksamheten och varmt välkommen till Trofast.

2013-10-01

Claes Abrahamsson öppnar Östra Djurkliniken - Veterinävård på Lidingö AB. Claes har också valt att använda Trofast. Varmt välkomna säger vi till Claes med personal.

2013-10-01

Ytterligare en Vettrisklinik har öppnat - denna gång i Bålsta! Vi hälsar veterinärerna Monica Stavenborn och Anna Hedlund med personal välkomna till Trofast.

2013-09-15

Jerker Kihlström öppnar Veterinärkliniken i Vallentuna. Trofast är glada för att Jerker valde vårat verksamhetssystem. Vi önskar Jerker med personal lycka till.

2013-09-01

I Hallands Djursjukhus ingår nu även Värmlands Hästsjukhus vid Färjestads travbana. Håkan Jonsson med personal hälsas välkomna till Trofast.  

2013-08-17

I mitten på augusti öppnade Vettris en ny klinik i Sundsvall! Vi hälsar Veterinär Mariette Rohlertz med personal välkomna till Trofast! Vettris har valt Trofast till sin verksamhet! Vi önskar dom lycka till med nya kliniken.

2013-07-15

Aros Veterinärcentrum öppnade sin verksamhet i Västerås under ledning av bla Lena Karlstam. Trofast stod naturligtvis högst på listan hos en tidigare Trofastanvändare. Vi önskar dom alla på nya kliniken lycka till med verksamheten.

2013-06-17

Öppnade Morteza Asghary Örebro Djursjukhus. Morteza och hans personal har också valt att använda Trofast verksamhetssystem. Vi hälsar även dom varmt välkomna till Trofast.

2013-06-11

Öppnade Doctrivet sina portar av Tania Marie Randquist och Raad Askar och deras medarbetare. Man använder Trofast i den dagliga verksamheten! Varmt välkomna till Trofast.

2013-05-03

Den 3 maj installerades Trofast hos CS Veterinär AB i Laxå. Vi hälsar Caroline Seidel varmt välkommen till Trofast och önskar henne lycka till med verksamheten.

2013-05-01

Björn Gammelgård, Ingela Johansson och deras medarbetare på Hästkliniken i Rättvik, har även dom börjat att använda Trofast som verksamhetssystem från och med maj månad. Jättekul tycker vi! Lycka till med kliniken och välkomna till Trofast.

2013-04-27 

Den 27 april invigdes den nya Vettriskliniken i Västerås, Djurfriskvård i Västerås AB. Det är veterinär Bodil Nolèn med personal som valt Trofast som verksamhetssystem. Vi är givetvis glada för det och önskar Bodil lycka till med kliniken.
 

2013-03-11

Denna vecka slår Fyra Ben Smådjurskliniken i Lyckeby upp sina portar, och vi är naturligtvis glada att Zinaida Turkic valde Trofast som verksamhetssystem. Välkommen och lycka till - önskar vi på Trofast.

2013-02-08

Årets första installation gjordes hos Eleonora Johannesson i Nossebro! Eleonora kommer att använda Trofast som verksamhetssystem. Vi hälsar Nossebroveterinären välkommen och önskar henne lycka till med verksamheten.

2012-11-19

Nu är det klart att starta Trofast för veterinär Josefin Norbeck på XL Zoo i Barkaby/Järfälla.
Så vi hälsar Josefin och XL Zoo:s Johan Stjärnebo välkomna, och lycka till med verksamheten.

2012-11-01

Startade Heike Ulrich sitt användande av Trofast i Vindeln utanför Umeå. Vi hälsar Heike med personal varmt välkomna till Trofast.

2012-10-19

Startade vi Trofast på Vettris i Falun. Vi är glada att få hälsa Fredrik Thorslund med personal hjärtligt välkomna till Trofastfamiljen.

2012-09-01

Vi får även hälsa Hilding och Gunilla Anliot välkomna. Hilding och Gunilla öppnar Gunilla kliniken i Djurås.
Vi är naturligtvis glada att även ni valde Trofast.

2012-09-01

Började Catarina Fischerström på Bergsåkers Hästklinik AB att använda Trofast. Vi är glada att ni valde oss!
Vi önskar Catarina och hennes personal varmt välkomna.

2012-06-04

Startade Lapplands Djurkliniks sin verksamhet i Gällivare. Vi hälsar Mikael Einshoej Petersen och Dan Grill välkomna till oss. Man valde Trofast som sitt verksamhetssystem.

2012-06-01

I början på juni startar Hemveterinären i Kalmar sin verksamhet i Rockneby! Sascha Enders valde easyVet. Vi önskar honom lycka till och hälsar honom välkommen till Trofast.

2012-02-28

Vi ber att få hälsa Anna Sjögren och Ylva Lindberg från VETTeam AB välkommna till Trofast. VETTeam har sitt säte i Tierp. Anna och Ylva valde easyVet, och vi önskar dom lycka till med verksamheten.

2012-01-15

Först ut på det nya året var AniVet ( Foderbilens Veterinärer AB ) från Handen i Stockholm. Vi är glada över att ha fått installera easyVet hos dom.